Aleksandra Sedlarević

Aleavita zdrava i sita!

Diplomirani strukovni Nutricionista-dijetetičar Aleksandra Sedlarevic, završila Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, Zemun. Staž završila na Vojnoj medicinskoj akademiji i Kliničkom centru Srbije. Uverenje o položenom stručnom ispitu pred komisijom Ministarstva zdravlja, Beograd.

 Aleksandra Sedlarević

Pored rada sa ljudima koji imaju samo problema sa viškom kilograma i uspešnog gubitka istog, za mene je uvek izazov pomoći osobama koji imaju zdravstvene probleme koji su nastali usled viška kilograma ili usled drugih faktora. Posvećenost svakom pacijentu je uvek ista i svaki jelovnik je urađen sa velikom motivacijom. Vaše zadovoljstvo je za mene uvek bila najveća inspiracija i uvek nastojim da svoje znaje usavršim. Konstantan kontakt sa ljudima koji su na programu ili su završili isti, omogućava mi da Vas pratim, podržavam i motivišem. Budite najbolja verzija sebe jer Vi to i zaslužujete, birajte pažljivo kome dajte na poverenje svoje zdravlje.

Zdrava i pravilna ishrana nikada ne podrazumeva glad, malaksalost, izbacivanje namirnica (voća, povrća, mesa, mlečnih proizvoda, žitarica) osim ako zdravstveno stanje nalaže. Zbog toga uvek zahtevam detaljnu anamnezu (razgovor sa pacijentom) i uvid u Vaše zdravstveno stanje.

Vas dipl. Nutricionista-dijetetičar Aleksandra Sedlarević.

AleaVita Zdrava i sita!