Fizička aktivnost

Aleavita zdrava i sita!

Studio Contrology je specijalizovan studio usmeren na zdravstveni fitnes. Rad se bazira na individualnom pristupu bilo da trenirate sa ličnim trenerom ili u manjim grupama podeljenim na dve grupe treninga.

Jednu grupu čine treninzi Body and Mind grupe (Joga, Pilates, bodyArt, Healthy spine – Happy spine…)! Drugu grupu čine funkcionalni treninzi (Total Body Control i Mama Core – specijalizovan program za rad sa trudnicama i porodiljama), grupni treninzi u manjim grupama od po šest osoba sa individualnim pristupom u radu. 

Svesni činjenice da je veliki izazov današnjice očuvati dobro zdravlje i vitalnost jer je naše telo svakodnevno izloženo različitim tipovima stresa, a znajući koliko pravilna ishrana, dobar san i kretanje mogu povoljno uticati na suzbijanje svih negativnih agenasa koji nas napadaju svakodnevno nastao je studio koji rad bazira na kvalitetu, stručnosti i maksimalnoj posvećenosti u radu sa različitim kategorijama ljudi (različiti pol, starosno doba, zdravstvena stanja ili prosto želja da se izgleda i oseća bolje). 

Glavna ideja vodilja našeg rada je da treningom utičemo na celokupno zdravlje svake individue ponaosob i da u kombinaciji sa adekvatnom ishranom utičemo na to da se osećate u svakom pogledu dobro  telesno, mentalno, zdravstveno, duhovno. Ponosni smo na dosadašnju saradnju i na veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje i odlučili se da svoj život učine boljim tako što su se odlučili na neki od naših paketa treninga u kombinaciji sa planom ishrane postavljenim tako da dođete na najbrži i najzdraviji način ne samo do boljeg izgleda nego što je mnogo bitnije boljeg zdravlja i kvalitetnijeg stila života.

Studio Contrology

Funkcionalni treninzi

Total Body Control i Mama Core – specijalizovan program za rad sa trudnicama i porodiljama, grupni treninzi u manjim grupama od po šest osoba sa individualnim pristupom u radu.

Body and mind

Joga, Pilates, bodyArt, Healthy spine – Happy spine